Offisielle portalen for Rallyhedemarken | by NMK Hamar

Pressemelding 1-18

Det nærmer det seg årets NM avslutning på Hamar!

Rally Hedemarken kjøres 22. september på krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken. Dette er også siste løp i Norgesmesterskapet (NM), hvor Norgesmestere i de
forskjellige NM klassene skal kåres. Løpet teller som siste også i NMK`s Rallycup 2018, hvor de respektive vinnere vil bli klare under Rally Hedemarken.

Startfeltet vet vi vil bli spennende, med flere av favorittene til NM medaljene til start.Rally Hedemarken er populært blant førerne og vi ønsker og lage en skikkelig rallyfest i Hamar
i slutten av september. Årets rally er en kombinasjon av kjente etapper som har blitt benyttet de siste årene både i Løten og Ringsaker. Vil være noe nytt i disse områdene. Totalt antall SS  (fartsetapper) vil være ca. km 120.

For publikum blir det også i år lagt til rette på Vendkvern, der to etapper kjøres lørdag ettermiddag. Her vil det være speakertjeneste, kiosksalg og tilrettelagt parkering.
Serviceplass vil i år være på Vendkvern Motorbane, hvor innsjekk og start vil være. Målgang og parc ferme vil være på Scandic Hotell Ringsaker hvor også premieutdelingen vil finne sted.

Vi vil ønske dere alle velkommen til en fartsfylt dag på ”Hedemarken”

Følg med på rallyhedemarken.no hvor vi kommer med mer informasjon.

 

Ved spørsmål kontakt:

Løpsleder Rally Hedemarken 2018
Børger Brænd Mobil: 979 72 322

Hamar 25.07.2018