Offisielle portalen for Rallyhedemarken | by NMK Hamar

Takk til våre samarbeidspartnere

Klubbsponsor:

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.

Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.

Ifor Williams Trailers feiret i 2018 utrolige 60 år på tilhengermarkedet, og det er ingen tilfeldighet når vi setter pålitelighet, funksjon og kvalitet samt den best mulige sikkerheten høyest på dagsordenen. Kunden kan være trygg på at tilhengeren er bygget etter de høyeste standarder og spesifikasjoner som er synonymt med Ifor Williams-merket.


Romnes Hamar er en av de ledende leverandørene av bildeler og utstyr til grossister, bilverksteder og bilforhandlere i Norge. De representerer noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Leverandører som også leverer originaldeler til bilindustrien.

Romnes sortiment dekker det meste av slite- og servicedeler, samt verkstedmateriell. I tillegg tilbyr de programvare for bilverksteddrift samt diagnose- og klimautstyr.

Romnes er også en av flere initiativtakere bak SjekkPunkt – et kjedekonsept som bidrar til at frittstående verksteder i Norge har tilgang på tekniske og driftsmessige kurs, felles markedsføring, og andre stordriftsfordeler.

Romnes har sentrallager i Skien og datterselskaper i Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Sandnes, Haugesund, Arendal, Tønsberg og på Hamar. I tillegg samarbeider de med flere av de fremste regionale grossistene i Norge. Sammen kan de tilby bilverksteder og bilforhandlere over hele Norge anerkjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service.


Ringnes er Norges ledende merkevareselskap innen drikkevarer. Ringnes har historie tilbake til i 1877 og har siden den gang utviklet både seg og drikkevaremarkedet betydelig, alltid med fokus på kvalitet og innovasjon.

Drikkevarene de produserer er kjernen i virksomheten, og 1000 medarbeidere jobber hver dag for å kunne tilby norske forbrukere de beste drikkealternativene til alle anledninger.

Det har gitt forbrukerne et utvalg drikke av beste kvalitet, velsmakende mineralvann fra Farris, tørsteslukkende kildevann fra Imsdal.

Ringnes har også ledet an for å redusere sukkerinnholdet i det norske brusmarkedet gjennom å satse på sukkerfrie alternativer, deriblant Pepsi Max, som har blitt Norges største brusmerke. I dag er 80% av alle alkoholfrie produkter Ringnes produserer sukkerfri.


Arrangementsponsor:

Hamar Bussreiser AS er det nye navnet til det som før var Per Arnes Bussreiser. Per Arnes Bussreiser ble startet opp på 90-tallet med en buss og har utviklet seg til å ha 8-10 store busser som kjører både inn – og utland. Hamar Bussreiser har ca 8 store busser. (Seteantall fra 50 til over 60 seter) Hamar Bussreiser AS holder til 10 minutter utenfor Hamar sentrum, og har mange samarbeidspartnere lokalt både innen reiseliv, kommune og idrett. De kjører alle typer oppdrag, men vi arrangerer ikke katalogturer.


Ramirent avd. Hamar, er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier.

Deres misjon er å hjelpe deres kunder fokusere på sikkerhet og effektivitet ved å levere førsteklasses utstyr og smidig service med et smil. Ramirent har 2900 ansatte i 9 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa. I 2018 var totalomsetningen for konsernet 711,7 millioner Euro. Ramirent har 2 905 ansatte, fordelt på 294 utleiesteder i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og er notert på NASDAQ OMX. I Norge hadde Ramirent en omsetning på 1,2 Milliarder NOK i 2018, og 386 ansatte i 41 kundesentre.


Stian Sørlie Motorsport ble til i 2000, etter å ha vært aktiv i gokartsporten siden 1994. I dag er firmaet Norges ledende motorsportsbutikk til bilsport og karting. Butikken fikk nye lokaler feb.2015 i Heliveien 2 i Spydeberg, hvor man har stort lager, butikk, motorverksted, kurslokaler og fotostudio.

Stian Sørlie Motorsport er også tilgjengelig på de fleste gokart løp på Østlandet, men dukker også opp på landsdekkende løp på Vestlandet. Lastebilen er fornyet i 2017 med helt ny innredning for å kunne serve våre gokart kunder med alle deler til sporten under løp og trening.

Stian Sørlie Motorsport har et mål om å levere gode produkter til fornuftige priser, samt å stadig ha det aller meste på lager til enhver tid. Kundegruppen er bred, men i hovedsak leverer de varer til gatebiler, racing, bilcross, rally, rallycross, karting, offshore og MC.

Nettbutikken stianmotorsport.no skal sikre at du som kunde kan til en hver tid, handle dine varer enkelt og få det tilsendt i posten med kort leveringstid.

Det er seks ansatte, hvor alle er spesialisert seg på hver sine områder for å kunne levere det mest optimale til våre kunder.


Vil du bli vår nye samarbeidspartner og viktige støttespiller?
For å kunne opprettholde og fornye oss er vi avhengige av solide samarbeidspartnere og viktige støttespillere. Kanskje din bedrift vil være med på laget?

Rally Hedemarken og NMK Hamar, er avhengig av solide samarbeidspartnere og viktige støttespillere. Noen bedrifter ønsker å gi oss et økonomisk bidrag. Andre ser også verdien av å tilby sin kompetanse gjennom leverandøravtaler, felles produktutvikling og et utvidet markedssamarbeid.

Ta gjerne kontakt via e-post for å etablere kontakt: rally@nmkhamar.no