Offisielle portalen for Rallyhedemarken | by NMK Hamar

Dekksett fra Stian Sørlie Motorsport!

Rallyhedemarken.no (NMK Hamar) setter stor pris på deltakelsen til vårt arrangement og vil i samarbeid med Stian Sørlie Motorsport trekke ut en heldig utøver fra startlisten, som vil få med seg ett dekksett til en verdi av hele kr. 8000,-

Stian Sørli Motorsport vil under Rally Hedemarken, være tilgjengelig på serviceplass (Vendkvern Motorbane) med div. utvalg av varer. Dette er et fint tilbud for våre deltakere, men det er også mulighet til å handle der for publikum.

www.stianmotorsport.no skriver følgende om dekkene:

MRF er ingen nykommer i rally noe de har vist gjennom Skoda Asia og Pontus Tidermand med flere seiere.

Vår svenske samarbeidspartner begynte å teste MRF sin rallydekk i 2015. Ved hjelp av blant annet tester i Finland, kom vi opp med en rekke punkter som kunne tilpasse dekket til våre skandinaviske veier bedre. MRF lyttet og tok ut et nytt mønster, ny mykere og seigere gummi og andre stammer.

I begynnelsen av sesongen 2016 kom første forsendelse av testdekkene i 195 / 70-15 Myk og med hjelp av flere gode sjåfører, i forskjellige værforhold og på ulike overflater er det blitt testet over 280 km SS og det førte til en klasse seier i Sommer-serien og Swedish Rally Cup med junior Isac Nordström.