Offisielle portalen for Rallyhedemarken | by NMK Hamar

Rally Hedemarken 2020

Pressemelding 1-20, Rally Hedemarken 2020, 19. september

NMK Hamar har kommet langt i planleggingen av Rally Hedemarken 2020. Med bakgrunn i Covid-19, så blir arrangementer under andre rammer enn ved tidligere år.

Arrangementet vil arrangeres i samråd med retningslinjene gitt av FHI og Norges Bilsportforbund, noe som kan påvirke arrangementet i forhold til antall tillatte deltakere og publikum. For å få økonomi i arrangementet er vi avhengig av at myndighetene åpner for arrangement med mer enn 200 personer. Denne endringen er varslet 1. september. Øvrige tilpasninger vil fremkomme i tilleggsreglene.

Rally Hedemarken 2020, er det nest siste løpet i Norgesmesterskapet (NM) og NMKs Rallycup 2020 og arrangeres lørdag 19. september, på kjente, krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken.

Det vil være en kombinasjon av etapper som har blitt benyttet de siste årene både i Stange, Løten, Ringsaker og Hamar. Deriblant de klassiske etappene som blant annet Rokosjøen og Mauset. Totalt er det lagt inn 11 stk. SS (fartsetapper) på til sammen ca. 90 km, og løpets totale lengde inkl. transport vil være ca. 343 km.

Serviceplassen i år som i 2019, vil være på Vendkvern Motorbane. Det er også her starten på løpet vil være. Målgang, parc ferme og premieutdeling er i skrivende stund ikke helt avklart, da det jobbes med flere alternativer.

For publikum blir det som tidligere år lagt til rette på Vendkvern, der to etapper kjøres lørdag ettermiddag. Her vil det være speakertjeneste, kiosksalg og tilrettelagt parkering.

Følg med på rallyhedemarken.no hvor det vil komme mer informasjon.

Vi vil ønske dere alle velkommen til en fartsfylt dag på Hedemarken!

Ved spørsmål kontakt:
Børger Brænd (979 72 322)
Løpsleder Rally Hedemarken 2020