Offisielle portalen for Rallyhedemarken | by NMK Hamar

God jul og godt nytt år!

Året 2020 er snart over, ett spesielt år for oss alle, og en sesong uten Rally Hedemarken.

Det var en tung beslutning å avlyse årets arrangement, men med de restriksjoner som forelå, ga det oss store begrensninger og stor usikkerhet. Vi mente en avlysning var eneste alternativ, og den massive støtten vi fikk, var god å ha med seg til vi fikk bekreftet av avgjørelsen var riktig.

NMK Hamar vil få takke dere alle som hadde lagt ned mange timer i planleggingen av arrangementet, og de som har stilt som funksjonærer på øvrige rally i år.

Vi går straks inn i nytt år, med forhåpning om en mer normal situasjon slik vi kjenner den, uten begrensninger og tiltak. Vi er godt i gang med planleggingen av 2021 utgaven av Rally Hedemarken og håper å se mange av dere til «høstens vakreste eventyr».

Vi vil da få ønske Dere alle ei riktig God Jul og ett riktig godt nytt Rallyår.

Landeveiskomiteen NMK Hamar
Børger Brænd