Offisielle portalen for Rallyhedemarken | by NMK Hamar

Volvo Eurocup 2022

Rally Hedemarken en del av Volvo Eurocup 2022!

Cupen består av hele syv runder rundt om i Europa med totalt ca. 80 mil SS. Dette til en forholdsvis lav startavgift på ca. 16.000 kroner totalt og cupgebyr på kr 5500,-. Dette vil gi en samlet premiepott på ca. 100.000 SEK.

Følgende løp er inkludert i cupen:

12. – 13. mars, Sørseter Rally Holland, 170km – Asfalt
Første runden i Holland Championship blir noe helt spesielt i år når to stevner er satt sammen til ett. Her bruker de også den nederlandske TT-racingbanen fra 1955. Slik åpner vi sesongen på samme måte som WRC avslutter sin sesong. Det blir depo område på banen samt fartsetapper som går i nærområdet.

30. april, Anderup El Rally Assens Danmark, 80 km – Asfalt
Ett av de Danske mesterskapskonkurranser med 100% ren asfalt på FYN

20.-21. mai, Sachsen Rally Tyskland, 150 km – Asfalt
I Tyskland skal det kjøres i Zwickau og Sachsen Rallye. Fartsetappene er veldig utfordrende og har alt fra supersmale veier ute på den fantastiske landsbygden, til byløp hvor de stenger av hele sentrum i Zwickau som har 90.000 innbyggere.

18. juni, Autoglym Rally Tampere Finland, 90 km – grus
Finske Tampere og løpet Autoglym Ralli tar imot oss med c:a 90 km SS på super tøffe utfordrende finske veier som du ikke finner andre steder.

20. august, Snapphanerallyt Hässleholm Sverige, 50 km – grus
I august arrangeres den svenske Snapphanerallyt i Hässleholm. Her byr de på klassiske fine veier i skogene rundt Hässleholm og det utloves en veldig fin konkurranse.

16.-17. september, Rally Hedemarken Norge, 100 km – grus
September måned bærer det av gårde mot Norge og Rally Hedemarken i Norgesmesterskapet. Magisk vakre veier rundt Hamar vil sette cup utøverene på prøve. Nytt for Hedemarken er at Norge NRK1 sender direkte fra fartsetappene.

4. – 5. november, Stoholmen Danmark, 120km – Asfalt/gress
Cupen avslutter med deltakelse i Dansk mesterskapsfinale i danske Stoholmen. Her er en to dagers konkurranse på 120 km SS blandet asfalt med elementer av grus. Etter denne runden vil det være premieutdeling og fest.

Ved eventuelle spørsmål er du velkommen til å sende en e-post til ted@tedmalm. se eller ring 0761191804

Følg Volvo Eurocup 2022 på Facebook – https://www.facebook.com/volvoeurocup/