NMK Hamar ønsker nok en gang velkommen til en fartsfylt NM-avslutning på Hamar. 12 mil med fart, serviceplass ved Vikingskipet og start/målgang sentralt i Hamar er noen av ingrediensene i årets største rallyfest!

Rally Hedemarken har i mange år vært avslutningen i Norgesmesterskapet i rally, og arrangøren håper at også årets løp vil bli en fest både for deltagere og publikum.

Løpsopplegget ligner mye på fjorårets løp, men noen endringer vil det være.

-Vi har i år flyttet serviceområdet til Vikingskipet. Det gir oss enda bedre plass, nærhet til basen og svært gode muligheter for publikum til å se rallybilene på nært hold på serviceplassen, sier løpsleder Børger Brænd.

Løpets start vil være fra Østre Torg midt i gågata i Hamar kl 19:30 fredag kveld. De to kveldsetappene fredag har vist seg å være spennende for mange, da det er svært sjelden det blir kjørt grusetapper i mørket her til lands. De to etappene vil også være avgjørende for startrekkefølgen lørdag, da startlisten for dag to settes opp etter resultatene første dag.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

2015_17

For publikum vil det være lettest tilgang på Vendkvern. Her kjører deltagerne to ganger. Den avsluttende etappen (SS14) vil også bli direktesendt på nett-tv og det vil være speakertjeneste, kiosk og godt tilrettelagt for publikum på etappen.

Med unntak av ca 400 meter på Vendkvern, vil de øvrige 122 kilometerne med fartsetapper gå på grusunderlag.

Basen vil også i år være på Scandic Hotell.

Påmelding for løpet vil åpne mandag 29. august.

ALLE FOTO: Glenn W. Olsen, nmst.no