Offisielle portalen for Rallyhedemarken | by NMK Hamar

Gavepremier fra Rallyshop.no

NMK Hamar er stolte av å kunne bidra til at vi i år kan feier hele 30 år med Rally Hedemarken! Det er i tillegg ekstra hyggelig at så mange deltakere har tatt veien til innlandet og siste runden i NM.

Dette ønsker vi å feire litt ekstra og sammen med rallyshop.no og rallyradioen, vil vi trekke ut to heldige førere fra den offisielle startlisten, som hver vil vinne ett sett skvettlapper og FIA-godkjente kjørehansker.

I tillegg til dette, trekke vi ut den fører vi synes har vært mest uheldig i løpet av helga. Vi håper at en helt ny hjelm fra RRS og FIA-godkjente kjøresko kan gi et positivt løft – dette også gitt i samarbeid med rallyshop.no

Dette vil bli trukket i løpet av lørdag direkte i radiosendinga – Send inn din mening til rallyradioen, om hvem du mener har fortjent disse premiene – via facebooksiden til RALLY NM.

———–

Rallyshop.no eies og driftes av Lars’n & Johnsen Invest AS – et lite familieselskap med stort hjerte for motorsport. Vi har som målsetning å kunne levere et rikt utvalg av motorsportsutstyr til folkelige priser. 

Rallyshop.no har tilhørighet i Trøndelag – med egen butikk på Ler i Melhus. 

Motorsport til folket!

Foto: www.nmst.no